Binnenkijken bij Tahnee en Zack

Jarenlang leefden ze zo ongeveer uit hun koffers, maar met de komst van kleine Lenn kwam er een nieuwe thuisstek voor het kersverse gezin, dichter bij de familie deze keer. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken bij, stijlvol en uitnodigend: net als Zack & Tahnee zelf!

"Een keuken die past bij onze levensstijl"

“Als designliefhebbers weten wij natuurlijk zo’n beetje wat er te koop is. Voor dit project zijn we met Keukenmaxx in zee gegaan omdat ze keukens linken aan je levensstijl en interieur. Dat vinden wij heel belangrijk natuurlijk. Bovendien zijn de mogelijkheden om je keuken volledig naar je hand te zetten er bijna oneindig. Het materiaal van je keukenblad, de dikte... alles kan op maat en met de 3D-tekeningen loop je bijna door je keuken nog voor hij er staat. Dit is trouwens onze tweede Keukenmaxx-keuken, want in het vorige huis in Haarlem hadden we er ook al één.”

De nieuwe man = thuis aan het fornuis

“Zack is een actiejunk: joggen, fitnessen, fietsen... Hij komt uit Zuid-Afrika en is echt wel de kok in huis. Aan de Boretti-oven in onze kombuis − Zuid-Afrikaans voor keuken − voelt hij zich dan ook helemaal in zijn element. Wij zijn allebei gek op eten, maar tegelijk heel bewust met voeding bezig en we proberen zo gezond mogelijk te koken, met verse ingrediënten. Zack kookt niet echt Zuid-Afrikaans hoor, eerder heel basic. Zijn zalmburgers bijvoorbeeld zijn om je vingers bij af te likken. Echt een feest!”.

Contrast moet er zijn!

“Als woonblogster kom ik natuurlijk in heel wat huizen. Onze woonkamer is een al warmte: een eikenhouten vloer, Scandinavische meubels, lampen met zwart en koper van Tom Dixon, dat soort dingen. En dus wilde ik de keuken koel houden: een industriële look met inbouwstopcontacten in het keukenblad, muurhoge kasten, grijze grootformaattegels en lederen barkrukken. De muren zijn mat wit − ook de afzuiging werd mooi weggewerkt − en we brengen kleur in het interieur met opvallende accessoires. In de keuken is dat bijvoorbeeld een grote lijst met de slogan ‘Good food’.”

Eigen blog

Zack en Tahnee hebben ook een eigen blog over huizen, interieurs en hun aparte leven als rondreizend fotomodel-koppel. De baseline van hun blog Lemonlife.nl vat het mooi samen: When life gives you lemons… Tahnee: “Geïnspireerd op het Engelse spreekwoord: When life gives you lemons, make lemonade. Zo staan Zack en ik in het leven: wat op het eerste gezicht zuur is, kan zoet smaken door een flinke schep optimisme en positiviteit.”

Bekijk hier het blog van Zack en Tahnee

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom naar onze winkel in Barendrecht, Hoofddorp, Reeuwijk of Etten-Leur en ontdek onze inspirerende collectie. Onze adviseurs kijken met u naar de mogelijkheden voor een keuken die perfect past bij uw stijl en leven. 

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten