Fris het najaar in met een opgeruimde keuken

Het najaar is officieel begonnen en de feestdagen staan om de hoek. Tijdens deze dagen brengen we veel tijd in de keuken door. Een frisse, opgeruimde keuken met een efficiënte indeling komt dan goed van pas. In deze blog voorzien we u daarom van enkele tips om uw keuken dit najaar strak en opgeruimd te houden. Lees verder en laat u inspireren.

Een efficiënte keukenopstelling

Een efficiënte keukenindeling begint bij de opstelling van de keuken en de afstand tussen de zogenoemde werkdriehoek, die bestaat uit de kookplaat, de vaatwasser en het fornuis. Hoe kleiner deze driehoek, hoe korter de afstand die u aflegt in de keuken. In de keukencollectie van Keukenmaxx zijn alle denkbare opstellingen mogelijk om een zo efficiënt mogelijke keukenindeling te creëren

Ga voor een slimme kastenindeling

Een efficiënte invulling van de kasten en lades maakt het werken en koken in de keuken een stuk eenvoudiger. Zorg ervoor dat de invulling van de kasten en lades afgestemd is op de apparatuur daaromheen. Plaats bijvoorbeeld het veelgebruikte serviesgoed in de kast boven de vaatwasser voor efficiënt uitruimen. Potten, pannen, specerijen en ander gerei dat u tijdens het koken nodigt hebt, kan het beste onder of naast de kookplaat opgeborgen worden. Zo heeft u alles direct bij de hand en maakt u de werkdriehoek efficiënter.

Open kasten en wandplanken

Open kasten en planken kunnen al snel voor een rommelig aanzicht zorgen. Met een aantal stylingtips voorkomt u dit en geeft u de keuken bovendien een uniek karakter. Open kasten en wandplanken zijn makkelijk omdat u snel uw spullen bij de hand heeft. Plaats hier daarom potten, serviesgoed of ander gerei dat u regelmatig gebruikt. Een bijkomend voordeel is dat de spullen dan minder snel stoffig worden. Om de rust te bewaren, is een neutraal kleurenpallet essentieel. Denk aan wit, zwart of grijs. Wissel daarnaast de functionele items af met mooie, decoratieve spullen en creëer zo een uniek geheel.

Maak een afspraak in de winkel

Wilt u meer tips over keuken- en kastenindeling? Onze deskundige adviseurs helpen u hier graag mee verder. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Samen bespreken we uw keukenwensen en voorzien we u vrijblijvend u van een gedegen advies.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten