Hoe dek je de zomertafel van 2018?

De mooiste zomertafel van dit seizoen ontdek je bij Keukenmaxx. Keukenmaxx volgt alle trends op de voet en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen per seizoen. In deze blog lees je meer over hoe je jouw zomertafel geheel aanpast op het seizoen en een gezellige sfeer op tafel creëert. Het zomergevoel in de keuken haal je zo naar buiten, waar je geniet van heerlijke zomerse maaltijden aan een bijpassende tafel.  

Wat zijn de trends voor de zomer van 2018?

De tafel is een plek waar je veel tijd doorbrengt met je gezin, partner of vrienden. Het is daarom extra belangrijk om deze centrale plek een gezellige en eigentijdse uitstraling te geven. Deze zomer zien we veel gekleurd servies voorbij komen. Dit is makkelijk te combineren met een simpel, wit tafellaken of placemats in een egale kleur. Vooral de pasteltinten zijn erg populair op dit moment. Deze zachte kleuren zorgen voor een subtiele, maar gezellige sfeer. Op zoek naar de finishing touch? Maak de tafel dan compleet met zomerse servetten. Een gezellig printje geeft net dat beetje extra!

Een fleurige zomertafel met bloemen

In de zomer mag een mooie bos bloemen natuurlijk niet ontbreken op tafel. Kleurrijke bloemen zorgen voor een fleurige en frisse uitstraling. Dit seizoen zijn er ook enkele trends te vinden op het gebied van bloemen. Allereerst is groen helemaal van dit moment: hoe groener, hoe beter! Kamerplanten of kleine cactussen zijn uiterst geschikt voor de tafel. Daarnaast is de minimalistische look iets wat we veel terugzien deze zomer. Bescheiden, maar kleurrijke boeketten lenen zich perfect voor de decoratie op jouw keukentafel. Combineer enkele tropische bloemen met elkaar voor een echte zomerse sfeer.

Meer inspiratie opdoen voor jouw zomertafel?

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jouw zomertafel? Bestel dan het gratis magazine en laat je inspireren door de sfeerfoto’s en laatste tips op keukengebied. Bovendien vind je een compleet overzicht van alle keukenmerken en -apparatuur in het Keukenmaxx magazine. Voor de verschillende keukenstijlen neem je een kijkje op onze inspiratiepagina.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten