Keukenmaxx in Barendrecht: meet the team

Ontvangt u graag advies op maat van echte keukenprofessionals? Dan zit u met ons team goed. Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en doen er alles aan om uw wensen te vertalen naar uw droomkeuken. Hierbij draait het om ‘your life, your style, your kitchen’, want uw keuken is een weerspiegeling van uw leven en persoonlijke stijl. Laat u inspireren en adviseren, zodat u ontdekt welke keukenstijl het beste bij u past. Ook onze medewerkers in Barendrecht helpen u daar maar al te graag mee. In deze blog laten we u graag kennis maken met het Keukenmaxx team van Barendrecht.

Hugo Melker - Vestigingsmanager

Hugo woont samen met zijn vrouw in Spijkenisse. Al sinds 2002 werkt hij met veel plezier en passie als adviseur bij Keukenmaxx. In die jaren heeft hij al veel keukenmerken gezien. Zo heeft ieder merk weer specifieke kenmerken die hem aanspreken. Zijn eigen droomkeuken omschrijft hij als alles wat de klant ideaal en mooi vindt.

Michael Willems

Michael is woonachtig in Rotterdam, samen met zijn vrouw en drie zoons. In zijn functie als adviseur bij Keukenmaxx Barendrecht helpt hij graag klanten met het maken van keuzes voor een keuken die past bij hun stijl en wensen. Zijn eigen favoriete keukenmerk is Next125, omdat het telkens vernieuwt en een jonge, dynamische uitstraling heeft.

Elles Lakerveld

Samen met haar man woont Elles in Schiedam. Sinds 2005 werkt ze met veel plezier bij Keukenmaxx in Barendrecht, waar ze al veel keukens en trends voorbij heeft zien komen. Haar ultieme favorieten zijn Next125 en SieMatic, vanwege de uitstraling en originaliteit van de keukens. Haar droomkeuken omschrijft ze als een leefkeuken met houten fronten, een zwart granieten blad en een coffee corner.


 

Aylish Arts

Aylish woont samen met haar vriend in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen. In 2016 is ze begonnen als gastvrouw bij Keukenmaxx Barendrecht, waar ze klanten opvangt en wegwijs maakt in de winkel. Haar favoriete keukenmerk is Next125 en haar droomkeuken omschrijft ze als ‘minimalistisch met een leuke eyecatcher’.

Mitchel Innemee

Mitchell is woonachtig in Den Haag en werkt sinds 2016 met veel plezier als adviseur bij de Keukenmaxx-vestiging in Barendrecht. Next125 is zijn favoriete keukenmerk. Zijn eigen droomkeuken bestaan dan ook uit de kooktafel van Next125 met de lavazwarte kasten, het witte ceaserstone blad en de lichteiken accenten.

Adil Mehjed

Adil woont samen met zijn vrouw en dochter in Rotterdam. Het werk als adviseur bij Keukenmaxx in Barendrecht doet hij al sinds 2013. Zijn favoriete keukenmerk is Next125. Details zijn bij dit merk heel belangrijk en daar let hij zelf ook altijd op wanneer hij voor een klant een keuken ontwerpt. Zijn droomkeuken heeft een kookeiland en een mooi, wit glasfront in combinatie met houten elementen.

 

Maak een afspraak

Onze medewerkers van Keukenmaxx in Hoofddorp helpen u graag bij het kiezen van de keuken die aansluit bij uw wensen. Maak een afspraak bij deze vestiging of een showroom bij u in de buurt en laat u adviseren en inspireren!

Terug
Sluiten