Quva: stijlvol en efficiënt voedsel vacumeren

De nieuwste Quva apparatuur zorgt ervoor dat uw voedsel en drank langer vers en lekker blijven door middel van vacumeren. Quva biedt dé oplossing om voedsel langer te bewaren, dankzij een stijlvol apparaat dat in het aanrechtblad wordt geïntegreerd. Lees alles over deze innovatieve manier van voedselverspilling tegen gaan op deze pagina.

Hoe werkt Quva?

Quva bestaat uit een slim pop-up systeem dat volledig geïntegreerd is in het aanrecht. Wanneer u iets wilt vacumeren, drukt u op het systeem en komt het apparaat omhoog. U haalt de vacuümslang eruit en sluit deze aan op de standaard meegeleverde vershouddoos of -zak of wijnstopper. U kiest vervolgens uit de verschillende vacumeerfuncties met een simpele druk op de knop. Uw voedsel of drank wordt vervolgens perfect gevacumeerd.

Het apparaat stopt automatisch wanneer het proces is voltooid dankzij slimme algoritmes. De vloeistofstop zorgt ervoor dat er geen vloeistof in het apparaat gezogen wordt. Tot slot laat de audiofunctie van het vacumeersysteem weten wanneer het vacuüm verpakken klaar is. Eenvoudig, simpel en effectief.

De diverse functies van Quva

Quva biedt verschillende toepassingen aan om voedsel of wijn op een perfecte manier te vacumeren. Zo zijn functie I en II vacuüm vershouddozen en -zakken. De Marinade mode zorgt ervoor dat marinade in korte tijd ultiem doordringt tot het voedsel. Met de Power mode kan een extra hoog vacuüm niveau bereikt worden met de wijnstop of de vacuümzakken. Voor welke functie of mode u ook kiest: als het perfecte vacuüm niveau bereikt is, schakelt het systeem automatisch uit.

Naast het langer vers houden van ingrediënten, op smaak houden van wijn en marineren van voedsel kunt u ook sous-vide eten bereiden met Quva. Bij de sous-vide kooktechniek gaart u vacuüm verpakt voedsel heel langzaam, waardoor alle smaken en sappen optimaal bewaard blijven. Hierdoor creëert u de lekkerste gerechten. Om het u gemakkelijk te maken, worden er verschillende accessoires voor de diverse functies standaard meegeleverd. Zo krijgt u bij een Quva systeem twee vershouddozen, tien vershoudzakken, twee wijnstoppers en een marinadering.

De werking van Quva op voedsel

Vacumeren van voedsel zorgt ervoor dat producten extra lang houdbaar en lekker blijven. Waar u normaal voedsel soms al na een aantal dagen moet weggooien omdat het niet meer lekker ruikt of smaakt, of simpelweg niet meer houdbaar is, verlengt Quva de houdbaarheid en versheid aanzienlijk. Met gebruik van Quva vacumeren, bewaart u bijvoorbeeld kaas maar liefst vier tot vijf weken in de koelkast. Ook salade blijft door Quva vacuüm verpakt één tot twee weken goed.

In de keukenkast blijven koek, crackers en toast maar liefst drie tot zes weken lekker. Wanneer u eten vacumeert en dit in de vriezer bewaart, zoals vis, blijft dit maar liefst twee jaar lang goed. Vlees, gevogelte en groenten zijn dankzij Quva tot wel twee jaar lang te bewaren in de vriezer.

Stijlvol ingebouwd

Naast de vele praktische voordelen die Quva biedt, is het vacumeren van voedsel nog nooit zo stijlvol vormgegeven. Dankzij het unieke inbouwconcept neemt Quva geen extra ruimte in beslag in de keuken. Daardoor blijft het karakter van de keuken strak, ruimtelijk en ordelijk. Het inbouwelement zorgt er voor dat Quva uniek is in zijn soort: nog nooit was er een vacumeerapparaat dat zo elegant wordt geïntegreerd in de keuken.

Als u eten wilt vacumeren, komt het pop-up vacumeerdeel als enige boven het aanrechtblad uit. Wanneer Quva niet wordt gebruikt, is deze prachtig verzonken in het keukenblad en is alleen de RVS of mat zwarte, metalen ring te zien. Daardoor vloeit Quva feilloos over in de rest van uw keukeninterieur. U heeft de keuze uit een verzonken of opbouwinstallatie. Bij de opbouwinstallatie steekt de ring iets boven het keukenblad uit.

Kom langs in onze winkel

Bent u benieuwd naar de stijlvol vormgegeven en multifunctionele Quva vacumeer apparatuur? Kom dan eens langs in een van onze winkels. U bekijkt hier met eigen ogen de strak geïntegreerde apparatuur. Bovendien staan onze adviseurs altijd voor u klaar om de werking van Quva uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden.

Terug
Sluiten