Neff koelkasten

Neff koelkasten: veelzijdig en luxe

Neff koelkasten stralen luxe uit en zijn daarom een echte blikvanger in uw keuken. Daarnaast beschikken ze over diverse innovatieve functies die te maken hebben met de indeling van uw koelkast of het vers houden van de ingrediënten. Deze unieke functies maken de koelkasten van Neff zeer veelzijdig. Hier leest u alles over het design, de functies en nog veel meer over Neff koelkasten. 

Oogverblindend design

De koelkasten van Neff springen direct in het oog, zodra u de keuken binnenstapt. Veel modellen hebben een schitterende RVS-look en strakke belijningen, zodat ze de perfecte toevoeging zijn aan een moderne keuken. Daarnaast is ook de binnenkant van de koelkast een streling voor het oog door de glazen plateaus en de overzichtelijke indeling. Met een Neff koelkast geeft u zeker een boost aan het interieur van uw keuken.

Overzichtelijke indeling

Bij de koelkasten van Neff zijn het indelen en het gebruik heel gemakkelijk. Richt uw koelkast zelf in dankzij de EasyLift functie, die het mogelijk maakt glasplateaus in hoogte te verstellen. Daarnaast maakt ook de VarioShelf het mogelijk de ruimte flexibel in te delen dankzij een deelbaar en inschuifbaar glazen plateau. Bovendien bereikt u potten en glazen achterin de koelkast gemakkelijk via het uittrekbare EasyAccess rek. Tot slot is ook het Slide&Hide botervak een praktische toevoeging aan uw koelkast, doordat u de afdekking gewoon wegschuift onder het vak.

Uw etenswaren langer vers met Neff

Vitamines blijven intact, kleuren blijven behouden en de smaak blijft optimaal. Dankzij de intelligente technologie van Neff koelkasten geniet u meer van uw voeding. Het ingebouwde FreshSafe voedselbewaringssysteem houdt ingrediënten tot drie keer langer vers. Daarnaast zorgt MultiAirFlow ervoor dat de temperatuur gelijkmatig over de koelkast wordt verdeeld; hierdoor blijven alle etenswaren goed gekoeld. 

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff koelkasten? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten