Neff magnetrons

Neff magnetrons: gemak is gelijk aan goede smaak

Neff magnetrons maken het u mogelijk een heerlijke maaltijd te bereiden in een mum van tijd. De unieke uitstraling, het bedieningsgemak en de diverse innovatieve functies onderscheiden Neff magnetrons van traditionele exemplaren. Zo wordt het snel bereiden van een lekker gerecht een eitje! Bent u op zoek naar een nieuwe magnetron of wilt u meer weten over Neff? Lees hier dan alles over Neff magnetrons. 

Combi-, inbouw- en vrijstaande magnetrons

Zoekt u een eenvoudige, vrijstaande magnetron met de basisfuncties of heeft u liever een combimagnetron met alles erop en eraan? Naar wat voor magnetron u ook op zoek bent, Neff heeft het voor u. Indien u de magnetron naadloos wilt integreren met uw keukeninterieur is een inbouwmagnetron de beste optie. Plaats de magnetron op een hoogte die u fijn vindt voor optimaal bedieningsgemak. Een algemeen kenmerk van Neff magnetrons is de luxe, moderne uitstraling door het gebruik van RVS en een glazen kijkvenster met zwarte details. Zo haalt u een echte ‘eyecatcher’ in uw keuken!

Bedieningsgemak van Neff magnetrons

Gemak dient de mens. De magnetrons van Neff maken koken gemakkelijk en besparen u daardoor tijd. Snel een stoofpot ontdooien, een soepje verwarmen of lasagne bereiden? Dat is geen probleem voor de magnetrons van Neff. Een extra krokant laagje kaas op die overheerlijke lasagne creëer je met de grillfunctie van enkele Neff magnetrons. Daarnaast zijn verschillende modellen voorzien van automatische programma’s die de ideale kooktijd laten zien op een full-touch TFT display. De geheugenfunctie onthoudt uw favoriete instellingen, zodat u deze met één druk op de knop kunt selecteren. 

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in een Neff magnetron? Kom dan langs in een van onze showroomkeukens, waar u de magnetrons van Neff met eigen ogen kunt aanschouwen. Bovendien kunt u hier terecht voor een passend en gedegen advies van onze keukenprofessionals.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff magnetrons? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten