Neff stoomovens

Neff stoomovens voor gezonde én lekkere maaltijden

Neff stoomovens zijn van alle gemakken voorzien. Met de verschillende handige kookfuncties bereidt u een gezond en lekker gerecht in een mum van tijd. Zo blijven groenten prachtig gekleurd en behouden ze hun vitamines en mineralen. Vlees en vis blijven heerlijk mals. Als u het eenmaal geprobeerd hebt, wilt u nooit meer wat anders. Wilt u meer weten? Lees dan verder en ontdek alle gemakken van Neff stoomovens.

Extra gezond, extra lekker

Stoom is een magisch ingrediënt. Het zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen intact blijven en de smaak blijft daardoor optimaal. Er komen geen boter, olie of smaakmakers aan te pas, waardoor jouw maaltijd extra gezond is. Het enige wat je nodig hebt is water, uw oven doet de rest. Met FullSteam van Neff stoomovens heeft u een oven en stoomoven in één. Deze functie combineert de kracht van stoom met de voordelen van een conventionele oven, zoals optimaal braden en bakken.

VarioSteam van Neff stoomovens

Een goed stuk vlees smaakt het best wanneer het knapperig van buiten en sappig van binnen is. De VarioSteam functie maakt dit mogelijk zonder dat u er ook maar naar om hoeft te kijken. Stel uw oven zo in dat precies de juiste hoeveelheid vocht wordt verleend voor het gerecht dat u wilt bereiden. Er zijn verschillende intensiteitsniveaus mogelijk, zoals bakken, braden of het opwarmen van een maaltijd.

Veiligheid, comfort en luxe

Sommige bakovens met FullSteam en stoomovens van Neff beschikken over de unieke Slide&Hide® ovendeur. Deze ovendeur verdwijnt in zijn geheel en geruisloos onder de oven. Dit is zeer veilig bij hoge inbouw, want u kunt uw oven makkelijker bereiken. Bovendien geniet u van ergonomische voordelen en comfort doordat de deurgreep meedraait met uw hand én u meer ruimte creëert tijdens het koken.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff stoomovens? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten