Neff kookplaten

Neff kookplaten: hoge kwaliteit en een strak design

Bent u op zoek naar een kookplaat van hoge kwaliteit, die ook nog iets toevoegt aan het design van uw keuken? Dan bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres voor de gebruiksvriendelijke kookplaten van Neff. Neff biedt verschillende soorten kookplaten met stuk voor stuk een prachtig, strak design. Wilt u meer weten over deze kookplaten? U leest het hier.

De mogelijkheden

Bij Neff vindt u verschillende soorten kookplaten, die allemaal voorzien zijn van handige functies waardoor koken nog gemakkelijker wordt. De kookplaten zijn ook in verschillende formaten beschikbaar. Iedere kookplaat is verkrijgbaar in de formaten 60, 80 en 90 cm. Zo bent u ervan verzekerd dat de kookplaat van uw dromen perfect in uw keuken past, ongeacht de beschikbare ruimte. Wij lichten de kookplaten van Neff hier kort voor u uit.

Kookplaat met afzuiging
Combineer twee keukenapparaten in één met de kookplaat met ingebouwde afzuiging. De volautomatische afzuiging wordt automatisch ingeschakeld zodra u de kookplaat gebruikt. De verschillende kookzones worden verhit door middel van inductie.

FlexInductie kookplaat
Koken op inductie werkt snel, doordat de kookzones snel worden verwarmd zodra deze in aanraking komen met een pan. Daarnaast stopt het verwarmen van de kookzone direct wanneer u deze uitschakelt. Door middel van de TFT touch display bedient u de kookzones gemakkelijk.  

Keramische kookplaat
Deze keramische kookplaat is voorzien van TouchControl,, waarmee u de kookplaat gemakkelijk bedient. Daarnaast worden de kookzones snel verhit door de PowerBoost functie. Tot slot is de plaat voorzien van een roestvrijstalen ombouwraam en is deze makkelijk schoon te maken door het egale oppervlak.

Kom naar onze showroom

Bent u op zoek naar een kookplaat van hoge kwaliteit? Bezoek dan één van de showrooms van Keukenmaxx om deze kookplaten met eigen ogen te kunnen bekijken. Daarnaast kunt dan ook meteen de andere keukenapparatuur van Neff bewonderen en de nodige inspiratie opdoen. Onze professionele adviseurs staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van een passend advies te voorzien.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff kookplaten? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten