Neff vaatwassers

Neff vaatwassers: voor een glanzend resultaat

Met een vaatwasser van het keukenmerk Neff hoeft u zich niet langer druk te maken over de vuile vaat. Van aangekoekte pannen tot delicate glazen, al uw servies en keukenbenodigdheden worden grondig en zorgvuldig gereinigd met de Neff vaatwassers. De geruisloze vaatwasmachines zorgen voor een glanzend resultaat. Lees hier meer over de geavanceerde vaatwassers van Neff.

De mogelijkheden

Bij Neff kun je kiezen tussen een volledig integreerbare vaatwasser of een integreerbare vaatwasser. De integreerbare vaatwasmachine past naadloos in uw keukenkastjes, terwijl de volledig integreerbare vaatwasmachine onzichtbaar wordt verborgen achter het keukendesign. De volledig integreerbare vaatwasser is beschikbaar in zowel 45 als 60 cm breedte. De integreerbare vaatwasser is slechts verkrijgbaar in de standaardafmeting van 60 cm breed. Zo kunt u altijd kiezen voor het model dat het beste bij uw keuken past en kan de vaatwasser in verschillende keukendesigns worden geïntegreerd.

De geavanceerde technologiën

Om ervoor te zorgen dat uw vaat keer op keer glanzend en schoon uit de vaatwasser komt, zijn de vaatwassers van Neff voorzien van enkele geavanceerde technologieën:
Zeolith
Dit natuurlijke mineraal absorbeert vocht en verandert dit in vocht. Hierdoor wordt de vaat gedroogd zonder extra energie te verbruiken.
Hygieneplus
Deze functie zorgt voor een laatste spoeling met heet water, zodat de laatste bacteriën geen kans krijgen om te overleven. Vooral bij snijplanken of babyflesjes kan deze functie goed van pas komen.
Duurzaam
Per vaat gebruiken de Neff vaatwassers slechts zeven liter water. Door deze waterbesparende functie bespaart u extra kosten en bent u alsnog verzekerd van een fonkelende vaat.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een vaatwasser van hoge kwaliteit? Bezoek dan een van de showrooms van Keukenmaxx om de vaatwassers van Neff met eigen ogen te kunnen bekijken. Daarnaast kunt dan ook meteen de andere keukenapparatuur van Neff bewonderen en de nodige inspiratie opdoen. Onze professionele adviseurs staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van een passend advies te voorzien.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff vaatwassers? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten