Neff ovens

Neff ovens staan garant voor smaakvolle gerechten

Ovens kunt u in allerlei soorten aanschaffen met veel verschillende functies. Denkt u eens in dat u een heerlijke taart wilt bakken of een ovenschotel wilt bereiden in uw oven. Voor het bereiden van de verschillende gerechten is het soort oven van belang. Zo kunt u taarten beter bakken in een elektrische oven, terwijl vis bijvoorbeeld weer heel goed gegaard kan worden in een stoomoven. De verschillende merken in het assortiment van Keukenmaxx bieden bijna allemaal elke soort aan. Lees verder om te ontdekken welke soort oven past bij de ovengerechten die u vaak bakt en braadt. 

Elektrische ovens houden de temperatuur constant

De temperatuur in deze oven blijft constant door de verwarmingselementen die zowel boven als beneden zitten. Dit is perfect voor het bakken van cakes, koekjes en taarten. Plaats alles in het midden voor een perfecte garing. Wilt u liever alleen de kaas smelten of een krokante kaaslaag hebben op uw gerecht? Gebruik dan bijvoorbeeld alleen het bovenste verwarmingselement. Beide elementen kunnen apart van elkaar verwarmd worden.

Heteluchtovens verwarmen snel

Dit type wordt snel verwarmd doordat de hete lucht gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte. Daarom zijn heteluchtovens zeer geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten. Een tip voor het bereiden van uw gerechten in deze oven is om te zorgen dat de randjes van uw ovenschalen niet te hoog zijn. Bij ovenschalen met lage randjes kunnen uw gerechten beter gegaard worden en dit zorgt voor een nog betere bereiding van de gerechten die u in deze oven plaatst. Wat een voordeel is van hetelucht ten opzichte van andere soorten ovens is dat u de ovenschalen niet in het midden van de oven hoeft te plaatsen, omdat de hete lucht over de hele ruimte van de oven gelijkmatig verdeeld wordt.

Stoomovens en alles-in-één-ovens

In deze oven worden de gerechten verhit door waterdampen. Hierdoor kunt u heel gezond uw groente, vis en vlees bereiden. Daarnaast blijven de smaak en voedingsstoffen beter bewaard, zodat u nog meer kunt genieten!

De multifunctionele ovens kunnen allerlei verschillende gerechten garen. Van taarten tot vis. Deze oven heeft onder en boven verwarmingselementen die zowel los van elkaar als tegelijkertijd verwarmd kunnen worden. Daarnaast beschikt de oven over een heteluchtfunctie en een grillfunctie. Als u dus verschillende gerechten bereidt of bakt, dan is een multifunctionele oven echt een toevoeging aan uw keuken!

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff ovens? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten