Neff vriezers

Neff vriezers: een veelzijdige aanwinst voor uw keuken

Neff vriezers zorgen er moeiteloos voor dat uw diepvriesvoedsel net zo smaakvol is als toen het vers was. Innovatieve functies waar verschillende modellen over beschikken maken dit mogelijk. De vriezers van Neff zijn er in vele soorten en maten, en ze zijn goed te combineren met de koelkasten van Neff. Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer of wilt u meer weten over het aanbod van Neff? Alles over Neff vriezers leest u hier.

Vrijstaande of inbouwvriezers van Neff

Kiest u voor een vrijstaande vriezer van Neff, dan plaatst u deze waar u maar wilt. De vrijstaande vriezers met RVS-look springen direct in het oog door de luxe, strakke uitstraling. Ook kunt u gaan voor een klassieke, witte kleur die bij vrijwel iedere keukenstijl past. De inbouwvriezers van Neff kunt u volledig integreren in het interieur van uw keuken. Uw ruime vriezer is altijd in de buurt, zonder dat het gelijk alle aandacht opvraagt in de keuken.

LowFrost, NoFrost en SuperFreeze van Neff Vriezers

Twee unieke functies van Neff vriezers zijn LowFrost en NoFrost. Het prestatievermogen wordt verbeterd en de rijpvorming, oftewel de laag ijs aan de rand van de vriezer, wordt vertraagd. Dit doet de LowFrost functie op een energie-efficiënte manier. Dankzij de NoFrost functie hoeft u de vriezer niet handmatig te ontdooien. Een ventilator blaast lucht over het voedsel, zodat condens- en rijpvorming worden voorkomen. Bent u net naar de supermarkt geweest en wilt u vers voedsel toevoegen aan de vriezer? De SuperFreeze functie zorgt ervoor dat de temperatuur direct daalt wanneer er nieuwe voedingsmiddelen toe worden gevoegd.

Gebruiksvriendelijkheid

Neff vriezers zijn zeer gebruiksvriendelijk. Door de VarioZones met flexibele glasplaten richt u de vriezer naar wens in, zodat de ruimte optimaal wordt benut. Grotere producten zoals een kalkoen of een bak ijs bergt u gemakkelijk op in de zogenaamde BigBox. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat de vriezer per ongeluk op een kiertje open blijft staan. Dankzij de SoftClose sluit de vriezer automatisch vanaf een hoek van 20°.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Neff vriezers? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur.

Neff vriezers

Neff vriezers

Neff vriezers zijn een veelzijdige aanvulling voor uw keuken. Met unieke functies, zoals LowFrost en NoFrost, kunt u zeer gemakkelijk eten vers bewaren. Daarnaast mogen vriezers van Neff, dankzij het strakke design, absoluut gezien worden.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers

Met de (volledig) integreerbare vaatwasmachines van Neff is uw vuile vaat in een mum van tijd weer glanzend schoon. De vaatwassers zijn geruisloos en zeer duurzaam. Ervaar zelf het gemak van deze Neff apparaten.

Neff koelkasten

Neff koelkasten

Neff koelkasten zijn echte eye-catchers in uw keuken. Ontdek de unieke functies van Neff, waarmee u uw eten perfect vers houdt. De koelkasten zijn zowel een functionele als een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur.

Neff stoomovens

Neff stoomovens

Voor zowel ovens als stoomovens bent u bij Neff aan het juiste adres. Voor een kleinere keuken kiest u voor een compacte oven. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan heeft u de keuze uit ovens, stoomovens en stomers.

Neff kookplaten

Neff kookplaten

Bij Neff kunt u kiezen uit verschillende typen kookplaten. U kunt kiezen uit keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, dominokookplaten en natuurlijk ook de bijbehorende accessoires. Zo kiest u altijd voor een kookplaat die bij u past.

Neff magnetrons

Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff zijn uw gerechten in een handomdraai opgewarmd of uw bevroren producten ontdooid. De inbouwmagnetrons gaan prachtig op in het design van uw keuken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combimagnetron.

Neff ovens

Neff ovens

Neff kent zeer diverse soorten ovens. Denkt u eens aan elektrische ovens, heteluchtovens en alles-in-één ovens. Daarnaast biedt Neff het handige Slide&Hide principe, waardoor uw ovendeur nooit meer in de weg zit. Ervaar het zelf.

Terug
Sluiten