Keuken met bar

Een keuken met bar zorgt voor gezelligheid en sfeer in de keuken. U creëert een warme en fijne plek in huis met deze keukenopstelling, ideaal voor een gezellige leefruimte. Zo bereidt u gemakkelijk hapjes in de keuken terwijl uw gasten aan de bar kunnen plaatsnemen. In uw eentje koken is verleden tijd, het wordt nu een plek waarmee u avonden kunt vullen. Bent u benieuwd geworden naar een keuken met bar? Keukenmaxx biedt u graag de nodige inspiratie voor uw ideale keuken!

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Eilandkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Keukens met bar in verschillende opstellingen

Kookeiland met bar 

Het is mogelijk om een keuken met bar te combineren met een kookeiland. De keuken met kookeiland en bar is een populaire opstelling, aangezien u tijdens het dineren gezellig contact kan houden met vrienden of familie. Bij een keukeneiland met bar zit uw kookplaat gescheiden van de keuken. Op deze manier wordt er een ruimtelijke en sfeervolle uitstraling gecreëerd. 

U-keuken met bar 

Een andere populaire variant is de U-keuken met bar. Bij deze keukenopstelling wordt er bijvoorbeeld een deel van het keukenblad als bar gebruikt. Een U-keuken met bar is ideaal voor de wat kleinere keukens. 

L-keuken met bar 

Had u graag een knusse sfeer in de keuken willen creëren en uiteraard genieten van volop opbergruimte? Dan is de L-keuken met bar de ideale oplossing. Een gezellige avond met vrienden is gemakkelijk te organiseren in uw L-keuken met bar. Zo bereidt u bijvoorbeeld hapjes in de keuken terwijl uw gasten aan de bar plaatsnemen. Dankzij de bar wordt de L-vormige keuken één van de meest sfeervolle ruimtes in uw woning.

Hoekkeuken met bar 

Maak uw hoekkeuken nog gezelliger door middel van een barretje in de keuken te plaatsen. Dit is een uitstekende optie wanneer u wat meer ruimte in uw keuken heeft. Met een bar in de hoekkeuken creëert u een knusse plek waar u met familie kunt ontbijten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. 

Schiereiland keuken met bar 

Bij een schiereiland keuken heeft u ook de mogelijkheid om een bar in deze opstelling te plaatsen. De keuken met schiereiland en bar is op diverse manieren in te delen. De bar kan bijvoorbeeld als een eiland centraal in de keuken geplaatst worden, zo creëert u een parallel keuken. Zet nog enkele barkrukken aan het schiereiland om uw keuken de finishing touch te geven. 

Parallel keuken met bar 

Bij een parallel keuken met bar is het mogelijk om de woonkamer te schakelen aan de keuken door middel van een bar die gevestigd is aan het kookeiland. Met deze keukenopstelling betrekt u de keuken echt bij het huis. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om een kleine bar te plaatsen. Een kleine bar past in vrijwel iedere ruimte en voldoet ook aan alle gemakken om aangenaam te koken en te dineren.

Keukenblok met bar 

Een keukenblok met bar is een echte aanvulling voor uw keuken. Deze opstelling is mogelijk door middel van een bar plank of een verlengd aanrechtblad te vestigen aan het keukenblok. 

Rechte keuken met bar

Een rechte keuken met bar is ideaal wanneer u een echte leefkeuken wilt creëren. Met deze keukenopstelling kunt u gezellig koken met het gezin, zonder de rug toe te hoeven keren. Plaats nog wat leuke barkrukken aan de bar en de rechte keuken is helemaal af.

Bar in kleine ruimte

Wanneer u over een kleinere ruimte beschikt, maar toch de mogelijkheid wil hebben om lekker uitgebreid te kokkerellen, behoort een kleine keuken met bar zeker tot de mogelijkheden. Een keukenbar kan namelijk ook als eettafel dienen, zodat u aan de ene kant uw eten kunt bereiden en aan de andere kant kunt zitten. Daarnaast bent u gegarandeerd van sfeer en gezelligheid in de keuken!

Opbergruimte in keuken met bar

Natuurlijk wilt u optimaal genieten van alle comfort in uw keuken met bar. De opbergruimte is een belangrijk aspect wanneer u een nieuwe keuken wilt ontwerpen.

Een keuken met bar kan altijd worden uitgebreid met eventuele lades of kasten. Op deze manier zorgt u toch voor een opgeruimde en stralende keuken.

 

 

Keukens met bar in verschillende kleuren en materialen

Welke stijl u ook wenst, de keuken met bar is bij Keukenmaxx beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Wilt u graag een keuken die ruimtelijkheid uitstraalt en bij diverse interieurstijlen past? Kies dan voor een witte keuken met bar.

Mochten donkere kleuren u wat meer aanspreken en zoekt u een kleur die chique en stijlvol oogt, dan is de zwarte keuken met bar de ideale keuze. Natuurlijk kunt u ook een warme en uitnodigende keuken creëren door middel van een bar in de keuken van hout.

Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw keuken met bar? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens.

Afmetingen

De afmetingen van de keukenbar zijn geheel afhankelijk van de ruimte die u tot uw beschikking heeft en uw persoonlijke wensen. De minimale afmeting van een keukenbar bij twee barkrukken is 1.20 meter. Daarnaast heeft u de keuze voor een standaard hoogte van de bar, deze gaat vanaf 0.91 meter.

U heeft ook de keuze voor een verhoogde keukenbar, deze wordt op het aanrecht gevestigd. Keukenmaxx adviseert u graag over de ideale afmeting van uw keukenbar. 

 

 

Meer inspiratie opdoen?

Bent u benieuwd naar een keuken met bar en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. 

 

 

 

Terug
Sluiten