U-keuken

Met een U-keuken haalt u het maximale uit uw ruimte, maar geeft tegelijkertijd rust aan de ruimte. De U-vorm zorgt voor voldoende opbergruimte voor al uw keukengerei en creëert gezelligheid in de keuken . De opstelling van een U-keuken neemt drie wanden in beslag, met in het midden een open ruimte. Zo heeft u genoeg bewegingsvrijheid en geniet u van veel werkruimte.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

U-keuken in kleine ruimte

Wanneer u over een kleine ruimte beschikt biedt de U-keuken een uitkomst. De unieke U-vorm past dan ook prachtig in een smalle keuken, waardoor u toch genoeg ruimte creëert om comfortabel te koken.

Een U-opstelling leent zich dan ook uitstekend voor een kleine keuken. Zo kunt u op uw gemak koken en al uw spullen kwijt zonder dat uw keuken overvol wordt. Een kleine U-keuken benut het maximale uit uw ruimte.

U-keukens met verschillende onderdelen

Er zijn diverse mogelijkheden in uitvoering wanneer u een U-keuken aanschaft. Dankzij de opstelling in een U-vorm komt er een hoop ruimte bij in uw keuken. Gelukkig is er van alles mogelijk met die extra ruimte. Houdt u van langdurig tafelen met uw gasten? Een U-keuken met bar creëert een warm en sfeervol plekje in uw keuken. Zo kunt u tijdens het koken gezellig met uw gasten kletsen.

Wilt u juist genieten van de extra werkruimte? Ga dan voor een U-keuken met kookeiland. Met een kookeiland straalt uw keuken luxe uit en creëert u tevens een gezellig plek in de keuken. Ook is het belangrijk na te denken over de opbergruimte in uw U-keuken. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen zijn er diverse opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een U-keuken met hoge kasten of kijk eens naar een U-keuken met bovenkastjes.

U-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Voordat u een U-keuken aanschaft is het belangrijk na te denken over de gewenste uitstraling van uw keuken. Er zijn diverse keukenstijlen verkrijgbaar. Houdt u van een strak design met een trendy look? Dan is een moderne U-keuken een echte aanrader! Legt u liever de nadruk op rust en sfeer? Met een landelijke U-keuken krijgt uw keuken een natuurlijk effect.

Vergeet ook niet na te denken over de kleur. Wanneer u van een lichte keuken met een open aanzicht houdt biedt een witte U-keuken een uitkomst. Voor een keuken met een stoer randje kunt u kijken naar een zwarte U-keuken

 

Tips voor de U-keuken

Het uitkiezen van uw ideale indeling kan best een uitdaging zijn. Wanneer u voor een U-keuken gaat kunt u eindeloos variëren met de indeling. Het is dus belangrijk stil te staan bij uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een sfeervolle leefruimte maken van uw keuken? Een U-keuken met bar of kookeiland is dan een echte aanrader.

Heeft u liever genoeg opbergruimte? Dan kunt u de focus beter leggen op voldoende opbergruimte. Kijk bijvoorbeeld naar een hoge kasten of een voorraadkast zodat u al uw kookaccessoires gemakkelijk kwijt kunt.

Meer keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends

U-keuken kopen

De kosten van een U-keuken zijn afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van de keuken, maar ook het materiaal, uw persoonlijke wensen en uw eigen budget spelen een rol. De prijs van een keuken in U-vorm kan dus nogal variëren. 

Interesse in een U-keuken?

Heeft u interesse in een U-keuken? Of wilt u graag advies over het samenstellen van uw ideale keuken? Maak dan een afspraak met onze keukenexperts. We ontvangen u graag in één van onze showrooms of komen langs bij u thuis. 

 

 

Terug
Sluiten