Keukens met bar

Gezellig en sfeervol

Een keuken met bar staat garant voor gezelligheid en sfeer. U creëert een warme, fijne plek in huis die ideaal is voor verschillende gelegenheden. Zo bereidt u bijvoorbeeld hapjes in de keuken terwijl uw gasten aan de bar plaatsnemen. Hierdoor kunt u gezellig kletsen met vrienden of familieleden terwijl u kookt. Keukenmaxx heeft een ruim aanbod van keukens met een bar. Lees hier meer over de verschillende opties en laat u inspireren!

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Keukens met bar in verschillende stijlen

Welke stijl u ook wenst, de keuken met bar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Heeft u het liefst een landelijke, industriële, klassieke of moderne keuken? U kiest de stijl die bij u past en de indeling die het beste bij uw keuken past. Met de handige 3D-ontwerptool van Keukenmaxx maakt u zelf vast een ontwerp van uw keuken met bar zodat u een idee van de mogelijkheden krijgt.

Kom langs in een van onze winkels

Wilt u ook een gezellige en open sfeer creëren in uw keuken? Kies dan voor een keuken met bar. Weet u nog niet goed hoe u de keuken vorm wilt geven? Kom dan langs in een van onze showrooms en laat u helpen door een van onze specialisten. Zij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

Ideaal voor kleine keukens

Heeft u een beperkte ruimte om in te koken, maar wilt u toch uitgebreid koken? Een kleine keuken met bar kan dan de oplossing zijn. Een keukenbar kan namelijk ook als eettafel dienen, zodat u aan de ene kant uw eten kunt bereiden en aan de andere kant kunt zitten.

Ook is het mogelijk om een kookeiland met bar te combineren. Door de ruimtebesparing kan de keuken ruimtelijker worden opgezet. De keuken met kookeiland en bar is bovendien zeer populair, doordat u de bar recht tegenover de kookplaat kunt plaatsen. Hierdoor blijft u in contact met degene die aan de bar zit.

Ook kunt u kiezen voor een kleiner barretje in de keuken. Een kleine bar past namelijk meestal wel en voldoet ook aan alle gemakken om aangenaam te koken en te tafelen.

Terug
Sluiten