Een rechte keuken past altijd

Ontdek de voordelen van een rechte keuken

Een rechte keuken is een goede oplossing voor kleine of smalle ruimtes. Een rechte opstelling beslaat één wand waardoor u voldoende loopruimte overhoudt of misschien zelfs plek voor een tafel heeft. Met een efficiënte indeling biedt een keuken met een rechte opstelling alles wat u nodig heeft. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden van rechte keukens bij Keukenmaxx.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

De afmeting van de rechte keuken

Rechte keukens vindt u in de standaard lengtematen van drie of vier meter. Een rechte keukenopstelling van drie meter is bijzonder geschikt voor een kleine keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kastjes van 60 cm zodat apparatuur als een koelkast of oven efficiënt ingebouwd kunnen worden. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan kunt u kiezen voor een rechte keuken van vier meter met als bijkomend voordeel meer werkruimte.

Inrichting van de rechte keuken

Een rechte keuken beslaat een wand die u naar eigen wensen inricht. Wanneer u veel kastruimte nodig heeft, dan kunt u kiezen voor bovenkastjes over een deel van de wand of de gehele wand. Ook als u bijvoorbeeld kiest voor een inbouwoven op ooghoogte heeft u boven de apparatuur de mogelijkheid kasten in te bouwen. Heeft u genoeg aan onderkasten en houdt u van een ruimtelijk ogende keuken? Kies dan voor een lange, rechte keuken zonder bovenkastjes.

Rechte keuken in diverse stijlen

Welke stijl u ook wenst, de rechte keuken is verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Landelijk, modern of industrieel, u kiest uw favoriete stijl en de indeling die bij u past. Met de handige 3D-ontwerptool van Keukenmaxx maakt u zelf vast een ontwerp van uw rechte keuken zodat u een idee van de mogelijkheden krijgt. Of kom een kijkje nemen in een van onze showrooms waar een deskundig adviseur u alle mogelijkheden laat zien.

Terug
Sluiten