Vind de L-keuken van uw dromen

L-keukens: veelzijdig en efficiënt

L-keukens blinken uit op het gebied van veelzijdigheid. Dankzij de efficiënte keukenopstelling zijn deze L-vormige keukens voor vrijwel elke woonruimte geschikt. Er is meer dan genoeg kast- en werkruimte en u bepaalt zelf hoe u de keuken inricht. Zo kunt u eindeloos variëren in de plek voor uw keukenapparatuur en de lengte van beide zijden.  Op deze manier richt u de keuken in zoals deze het beste in uw ruimte past. Keukenmaxx vertelt u meer over de veelzijdige L-vormige keuken. ​​​​​​​

 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

L-keuken indeling

De L-keuken is een veelzijdige keukenopstelling. Deze keuken is dan ook op talloze manieren in te delen. De zogenaamde werkdriehoek is optimaal in de L-vormige opstelling. Dat houdt in dat de afstand tussen de kookplaat, koelkast en spoelbak zo kort mogelijk is. De keukenopstelling kan nog wat meer verrijkt worden indien u dat wenst. Ga bijvoorbeeld voor een L-keuken met bar. Zo creëert u een sfeervolle opstelling met zitmogelijkheid. Indien u de ruimte hebt, kunt u ook gaan voor een L-keuken met eiland. Dat geeft een extra luxe sfeer en veel extra werk- en opbergruimte.

Kleine L-keuken

De L-vormige keuken past in iedere ruimte, dus ook in de kleinere. Met wat creatieve oplossingen past er gemakkelijk een kleine L-keuken in uw woning. De korte zijde van de keuken hoeft maar één of twee kastjes breed te zijn om het sfeervolle effect van een keuken in L-vorm te realiseren. Dankzij een carrouselkast in de hoek benut u de ruimte optimaal. Ook met bovenkasten valt er veel ruimte te winnen. Zo kunt u gemakkelijk al uw keukenspullen kwijt en behoudt u voldoende werkruimte.

Ontdek de L-keukens

Bent u op zoek naar een geschikte L-vormige keuken? Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie met uiteenlopende merken. Op onze website ontdekt u al talloze keuken ideeën in L-vorm. Voor een complete L-keuken kunt u bovendien terecht in een van onze winkels.  Laat u voorlichten door onze adviseurs onder het genot van een lekker kopje koffie en vind een L-keuken naar uw hart. Met behulp van onze 3D-ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van een L-keuken binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Terug
Sluiten