Een kleine keuken compleet inrichten

Ontdek de voordelen van een kleine keuken

Een kleine keuken inrichten vraagt wat meer creativiteit dan een grote keuken. De noodzaak om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten is groter. U wilt immers dat uw minikeuken alle comfort heeft zodat u geniet van een fijne werk- en/of eetruimte. En dat kan ook prima bij een kleiner formaat keuken. Heeft u een kleine keuken en wilt u inspiratie opdoen hoe u deze het beste inricht? Met Keukenmaxx richt u ook uw kleine ruimte volledig en praktisch in. Lees gauw verder voor onze tips.

 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Klein keukeneiland

Bent u een liefhebber van kookeilanden? Ook in een kleine keuken is een kookeiland mogelijk. Als uw kleine keuken in open verbinding met de huiskamer staat, dan kunt u voor een klein keukeneiland kiezen, bijvoorbeeld zonder wasbak of kookplaat. Hierdoor geniet u wel van extra werkruimte. Bovendien kunt u kiezen voor een keukeneiland waar u aan kunt zitten zodat u er als tafel gebruik van maakt. Wilt u weten hoe u een kookeiland in uw keuken in kunt passen? Gebruik onze handige 3D-ontwerptool en ontdek de mogelijkheden voor uw kleine keuken.

Een kleine keuken inrichten

Of uw keuken groot of klein is, het is altijd belangrijk om na te denken over een praktische en slimme indeling. Bij een kleine keuken is het om te beginnen van belang dat u bepaalt wat u minimaal nodig heeft aan apparatuur. Wilt u een vaatwasser? Kijk dan eens naar een kleiner model. Houdt u van koken met de oven? Dan is een model met gecombineerde functies een uitstekende oplossing. Denk aan het gebruik van bovenkasten en, als u een hoekkast heeft, aan een carrouselkast. U creëert hiermee op een eenvoudige manier een zee aan ruimte.

Kom inspiratie opdoen

Bent u op zoek naar een kleine keuken? Bij Keukenmaxx vindt u een ruime keuze aan oplossingen die ook een kleine keuken compleet en comfortabel maken. Zo zijn er tal van mogelijkheden om alles uit de ruimte te halen. Wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms waar een deskundig adviseur u alle mogelijkheden laat zien.

Terug
Sluiten