Rode keukens

Een rode keuken is een stijlvolle keuken. U brengt ermee kleur naar de ruimte en creëert een eyecatcher waar u niet omheen kunt. Een rode keuken past in vrijwel elke interieurstijl. Bovendien is een rode keuken verkrijgbaar in diverse tinten en kleurnuances, waarmee u de gewenste uitstraling creëert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken in het rood? We vertellen u er graag meer over bij Keukenmaxx!

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens​​​​​​​

Rode keuken in verschillende tinten

Rode keukens zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo kunt u kiezen voor een donkerrode keuken, lichtrode keuken en alle tinten die daartussen zitten. Daarnaast zijn er nog verschillende kleurnuances. Een bordeauxrode keuken heeft een paarse tint, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Een ossenbloed rode keuken wordt veel gebruikt historische gebouwen. Deze kleur rood heeft een roestachtige tint en past perfect bij een industriële stijl. Wilt u een rode keuken waar u niet omheen kunt? Ga dan voor een prachtige, dieprode keuken.

Rode keuken in verschillende stijlen

Een rode keuken is niet alleen verkrijgbaar in diverse kleurnuances, maar ook in verschillende stijlen. De afwerking van de keuken is hierbij een belangrijk element. Een moderne rode keuken is bevat zo min mogelijk details en heeft een strakke afwerking. Een hoogglans rode keuken past perfect in deze stijl. Wilt u liever een rode landelijke keuken? Kies dan voor een matte afwerking en stijlvolle, ronde grepen met elegante details voor de perfecte uitstraling.

Rode elementen in de keuken

Bent u niet toe aan een geheel nieuwe keuken maar wilt u uw keuken omtoveren tot een rode keuken? Dat kan eenvoudig met rode elementen in de keuken. Plaats bijvoorbeeld rode keukenkastjes in de keuken voor een nieuw, rood aanzicht. Enkel met rode bovenkasten in de keuken en onderkasten in een andere kleur creëert u een speels effect. U kunt ook slechts rode grepen aan de keukenkastjes maken voor een subtiel detail. Ook door rode tegels in de keuken te gebruiken, creëert u diepte in de ruimte. Is uw aanrechtblad aan vervanging toe? Een rood keukenblad is uniek en trekt de aandacht naar zich toe. Vervang tot slot uw keukenapparaten door rode apparaten, zoals een rode afzuigkap in de keuken.

 

Laat u adviseren

Wilt u ook een rode keuken of wilt u weten hoe u subtiel rood in uw keuken toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw rode keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten