Bruine keukens

Een bruine keuken brengt warmte, gezelligheid en sfeer naar de ruimte. Een keuken in het bruin is dan ook een prachtige keuze die we tegenwoordig steeds vaker terug zien komen. Een bruine keuken past erg goed in zowel de landelijke als de moderne stijl. Het is bovendien eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Met een bruine keuken kunt u allerlei kanten op. Zo bestaan er verschillende tinten bruin en kunt u bruin op diverse manieren laten terugkomen in de keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Keukenmaxx vertelt u er graag over!

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens

Bruine keuken in verschillende stijlen

Een warme bruine keuken kan verschillende bruintinten hebben. Zo kunt u kiezen voor een lichtbruine keuken, een donkerbruine keuken en alle tinten die daartussen zitten. Een lichtbruine keuken is een goede keuze als u houdt van een ruimtelijke, open uitstraling. Een donkerbruine keuken brengt net weer wat meer warmte en sfeer naar de ruimte. Bent u op zoek naar een bruine keuken voor de landelijke stijl? Ga dan voor een houten bruine keuken. Natuurelementen zijn namelijk onmisbaar in de landelijke sfeer. Wilt u juist een bruine, moderne keuken? Ook dan is een bruine keuken in het hout een goede optie. Kies daarbij voor zo min mogelijk details en houdt de afwerking strak. Een industriële bruine keuken creëert u met robuuste, houten elementen in combinatie met harde materialen zoals metaal.

Bruine elementen in de keuken

Houd u van de warme sfeer die een bruine keuken biedt, maar wilt u liever niet een geheel bruine keuken? Dat is geen probleem, want met bruine elementen creëert u toch een prachtige, bruine keuken. Vervang het keukenblad bijvoorbeeld door een bruin keukenblad en het aanzicht is direct al een stuk sfeervoller. Ook door slechts de keukenkastjes te vervangen door bruine keukenkastjes, beschikt de keuken al over een prachtige, bruine look. Denk daarnaast ook aan de achterwand van uw keuken. Door deze te vervangen door bruine tegels in de keuken, creëer je een speels effect. Is uw keukenapparatuur aan vervanging toe? Dan kunt u deze natuurlijk ook vervangen door bruine apparaten. Wat dacht u van een bruine afzuigkap of een koelkast in het bruin?

Laat u adviseren

Wilt u ook een bruine keuken of wilt u weten hoe u subtiel bruin in uw keuken toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw bruine keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten