Magnolia keukens

Een magnolia keuken is de perfecte keuze als u houdt van een rustige, ruimtelijke sfeer. Een magnolia keuken is namelijk niet spierwit, maar heeft een zachte afwerking. Een magnolia keuken is naast stijlvol en rustgevend ook tijdloos, waardoor uw keuken jaren later nog steeds bij de tijd past. Met een magnolia keuken kunt u allerlei kanten op. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Keukenmaxx vertelt u er graag alles over.

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens

Een magnolia keuken in verschillende stijlen

Een magnolia keuken is verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Dat is een van de redenen waarom een keuken in magnolia een topkeuze is. Een magnolia keuken met een matte afwerking past perfect in een landelijke sfeer. Combineer de matte magnolia keuken met bruine tinten en u creëert een prachtige, landelijke keuken. Een magnolia keuken met een hoogglans afwerking is echt iets voor in een moderne interieurstijl. De hoogglans afwerking van de magnolia keuken zorgt voor de strakke, moderne uitstraling die past in een moderne keuken. Bovendien beschikt een moderne keuken over weinig tot geen details. Of u nu een landelijke, warme magnolia keuken zoekt of een strakke, moderne magnolia keuken; de opties zijn eindeloos.

Magnolia elementen in de keuken

Wilt u niet een gehele magnolia keuken maar wel magnolia elementen in uw huidige keuken? Dat is uiteraard ook mogelijk. Magnolia kunt u op diverse manieren terug laten komen in de keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een magnolia muur in de keuken. Of u gaat juist voor een magnolia vloer in de keuken. Magnolia keukenkasten zijn ook een goede optie. Keukenkasten zijn een blikvanger in de keuken, waarmee u door slechts de keukenkastjes magnolia te maken al over een prachtige magnolia keuken beschikt. Wilt u de kleur liever wat subtieler laten terugkomen? Ga dan bijvoorbeeld voor een keukenblad in de kleur magnolia, een magnolia koelkast of een magnolia afzuigkap.

 

Laat u adviseren

Wilt u ook een magnolia keuken of wilt u weten hoe u subtiel in uw keuken magnolia toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw magnolia keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten