Antraciet keuken

Een antraciet keuken zorgt voor een chique uitstraling en past erg goed bij de huidige keukentrends. Voor wie een zwarte keuken te donker vindt, biedt een keuken in antraciet een goede optie. Bovendien is een antraciet grijze keuken prachtig te combineren met diverse kleuren en materialen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Keukenmaxx vertelt u er graag alles over. 

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens

Antraciet in verschillende stijlen

Van welke keukenstijl u ook houdt, een antraciet keuken past bij diverse stijlen. De afwerking van uw keuken in antraciet is belangrijk voor de uitstraling die de keuken heeft. Wilt u bijvoorbeeld een antraciet keuken in een landelijke stijl? Ga dan voor een antraciet keuken in het mat. Ook wanneer u een antraciet keuken in een industrieel interieur wenst, is een matte afwerking de perfecte keuze. De industriële afwerking is weer een stuk grover en robuuster dan een landelijke afwerking. Wilt u liever een antraciet keuken voor een modern interieur? Dan is een antraciet keuken met een hoogglans afwerking de goede keuze. Hiermee creëert u de strakke afwerking wat past bij de moderne keukenstijl

 

Verschillende combinaties met antraciet in de keuken

Een antraciet keuken is mede zo populair omdat het eenvoudig te combineren is met verschillende kleuren en materialen. Wilt u warmte toevoegen aan uw keuken? Ga dan voor een keuken in antraciet met hout. Hout heeft een warme uitstraling, wat zorgt voor sfeer in de keuken. Met een antraciet keuken met houten blad creëert u bovendien de perfecte combinatie voor een landelijke stijl. Kies voor een industriële stijl juist voor stoer, robuust hout. Wilt u juist een lichtere, open uitstraling creëren? Ga dan voor een keuken in antraciet met wit. Een keuken in antraciet met zwart zorgt daarentegen voor echte luxe en een chic geheel. 

 

 

Antraciet kleurige elementen in de keuken

Wilt u een antraciet keuken maar liever niet de gehele keuken vernieuwen? Dan kunt u door enkele antraciet elementen in de keuken toe te voegen toch een prachtige antraciet keuken creëren. Vervang bijvoorbeeld uw keukenblad door een antraciet keukenblad. Met een antraciet keukenblad ontstaat er een stijlvol, antraciet detail. Wilt u het wat groter aanpakken? Door de keukenkastjes te vervangen door antraciete keukenkastjes, ontstaat er al een prachtig, antraciet geheel. Of vervang de grepen door antraciete grepen van uw keukenkastjes voor een speels detail. Ook in uw apparatuur kunt u antraciet eenvoudig terug laten komen. Wat dacht u van een antraciet koelkast of een afzuigkap in antraciet? Kortom, u kunt er allerlei kanten mee op.

 

Laat u adviseren

Wilt u ook een antraciet keuken of wilt u weten hoe u subtiel antraciet in uw keuken toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw antraciet keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten