Rechte keukens

Een rechte keuken is functioneel en past in ieder interieur. Een rechte keuken is bij uitstek een goede oplossing voor de wat kleinere of smallere ruimtes. Deze keukenopstelling beslaat namelijk één wand waardoor u voldoende loopruimte overhoudt of misschien zelfs nog plek voor een tafel heeft. Met een efficiënte indeling biedt een keuken met een rechte opstelling alles wat u nodig heeft. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden van rechte keukens bij Keukenmaxx.

Alle keukenopstellingen  -  Hoekkeukens  -  Eilandkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Rechte keukens in verschillende afmetingen

Rechte keukens zijn bij Keukenmaxx verkrijgbaar in diverse afmetingen en geheel naar eigen wens samen te stellen. De standaardmaat van een rechte keuken bevindt zich tussen de drie en vier meter. Een rechte keukenopstelling van drie meter is bijzonder geschikt voor een kleine keuken. Wanneer u wat minder ruimte tot uw beschikking heeft in de keuken is het belangrijk dat u slim omgaat met deze ruimte.

U kunt bijvoorbeeld in een rechte kleine keuken kiezen voor kastjes van 60 cm waarin u de apparatuur zoals een koelkast of oven efficiënt in kan bouwen. Daarnaast is het raadzaam om tegenover het werkblad de koelkast of het fornuis te plaatsen. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan kunt u kiezen voor een lange rechte keuken van vier meter met als bijkomend voordeel meer werkruimte.

Rechte keukens met verschillende onderdelen

De rechte keuken is op diverse manieren in te richten en dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in de ruimte. Om u te inspireren heeft Keukenmaxx enkele mogelijkheden op een rijtje gezet.

Rechte keuken met of zonder bovenkastjes

Een rechte keuken met bovenkastjes is erg handig voor extra opbergruimte, ideaal om al uw keukengerei netjes in op te bergen. Mocht u een rechte keuken zonder bovenkastjes mooier vinden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is dan een toevoeging om de keuken met leuke accessoires aan te kleden zoals potten, kruiden of houten planken.

Rechte keuken met kastenwand

Een rechte keuken met kastenwand behoort ook tot een van de vele praktische oplossingen. Deze keukenoplossing creëert extra opbergruimte en geeft een opgeruimde en rustige sfeer in uw keuken. U heeft de keuze tussen een ingebouwde kastenwand die wegvalt in de muur of een losse kastenwand die tegen de muur wordt geplaatst. 

Rechte keuken met bar 

Vindt u gezelligheid belangrijk en wordt u blij van een echte leefkeuken? Dan is de rechte keuken met bar de ideale optie. Met deze samenstelling kunt u gezellig koken met het gezin, zonder de rug toe te hoeven keren. Plaats nog wat leuke barkrukken aan de bar en de rechte keuken is helemaal af. Dankzij de bar wordt de rechte keuken één van de meest sfeervolle ruimtes in uw woning.

Rechte keuken met kookeiland

Wanneer u wat meer keukenruimte tot uw beschikking heeft dan is een rechte keuken met kookeiland zeker iets voor u. Een kookeiland voegt extra sfeer toe aan de ruimte en zorgt voor nog meer werkruimte. U deelt deze rechte keuken met kookeiland geheel naar eigen wens in.

Rechte keukens in verschillende kleuren en stijlen

Keukenmaxx biedt rechte keukens in verschillende kleuren en stijlen aan. Vandaag de dag is in diverse stijlen, van landelijk tot modern, is de rechte keuken een geliefd keukenontwerp. Gaat u liever voor een moderne rechte keuken die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Of toch liever voor een landelijke rechte keuken die een warme en authentieke sfeer uitstraalt? Bij Keukenmaxx heeft u volop keuze uit de mooiste samenstellingen! 

Daarnaast moet de kleurcombinatie in uw keuken ook een perfecte match zijn. Een zwarte rechte keuken is tijdloos en past bij iedere interieurstijl. Gaat u liever voor een kleur die rust en kalmte uitstraalt en ook eenvoudig met andere meubels te combineren is? Dan zou de witte rechte keuken een goede keuze zijn. 

Kunt u niet wachten om uw eigen, nieuwe rechte keuken samen te stellen? Maak dan gebruik van onze 3D-tool om uw keuken te ontwerpen.

Rechte keuken kopen

Bij Keukenmaxx kunt u terecht voor een rechte keuken op maat, zodat deze perfect in uw ruimte past en volledig aan uw wensen voldoet. Vraagt u zich af wat de kosten van een rechte keuken betreffen? deze zijn voornamelijk afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een geschikte rechte keuken die volledig aan uw wensen voldoet en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw rechte keuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens. 

 

Terug
Sluiten